ספק שירותים משפטיים

  • הייתי לקוח של פלאפון לפני כשנה
    רפי | 15/10/2010 15:26

    הייתי לקוח של פלאפון לפני כשנה- היה לי מכשיר רגיל ואז בעיקבות פירסומים שמי שמשדרג למכשיר חדיש יותר מקבל מחשב נייד חינם -אז עשיתי את השידרוג הזה וגם לקחתי מודם אלחוטי באותה החבילה-הדברים סוכמו בעל פה עם הנציג של פלאפון ואז היתה "חתימה אלקטרונית" שבה אתה לא רואה על מה אתה חותם ובסוף הנציג מוציא לך את הדפים "שעליהם חתמת" אפשר להוסיף עוד גורם שבעטיו נפלתי בפח של הגנבים -נוכלים האלה פלאפון -זה שחשבתי באותו הזמן שהם החברה הכי ישרה (בהשוואה לסלקום ושאר חברות הסלולר)-אז בדקתי את הדפים שהנציג הוציא מעט מידי-מיד בחשבונית הראשונה ראיתי שפלאפון מחייבים אותי כ-150-250 ₪ יותר ממה שסוכם איתי-מיד כשראיתי את זה באתי אליהם והם סירבו לבטל את חיובי היתר-אז מיד הלכתי וביטלתי את הוראות הקבע שלהם-ובמקביל יצרתי קשר עם אחד שיש לי קשר איתו שהוא בעל משרד "לעניינים משפטיים"(הוא לא עורך דין ורק מעביר את התיק לעורך דין ש"מייצג" אותי בבית משפט -כאשר מעולם לא חתמתי על יפוי כח לעו"ד הזה)בקרית אתא ועובדי משרדו טיפלו לי בקצת תיקים שהיו לי -שאלתי אותו -מה עלי לעשות עכשיו -הוא אמר "אל תדאג אני אטפל לך בתיק הזה ואנצח אותם ותצא בלי שום חיוב לפלאפון-כבר היה לי איתם אני אישית מאבקים משפטיים וניצחתי- אני גם אנצח בתיק הזה" שמחתי ושילמתי לו מקדמה-בהמשך-כשקיבלתי כל מיני התראות מפלאפון ועורכי הדין שלהם-מיד העברתי לו את החומר ודיברתי איתו -והוא כמו בהתחלה אמר שאני לא אדאג והוא ינצח אותם בבית משפט-הגיע זמן הדיון האחרון בתיק-אף אחד לא אמר לי שיש דיון-כך שלא הופעתי שם בחיפה(אני בירושלים) -הבית משפט חייב אותי ב 10000 ₪ זאת בנוף לחיוב של פלאפון של 3300 ₪ שחוייבתי ביום ההתקשרות איתם -ככה שהיה לי פה נזק של 13000 ₪ -אם הייתי הולך וקונה מחשב נייד+סלולרי +מודם(שלמעשה כמעט לא התמשתי בו) הייתי משלם מקסימום 6000 ₪ (והמחשב נייד הוצע בעיסקה-בחינם) ככה שרומיתי משני הצדדים-גם מפלאפון וגם מ"המשרד" הזה-הוא יכול היה לומר לי אתה חתום על חוזה-עדיף שתנסה להיסתדר איתם-או המלצה אחרת שהיתה חוסכת מימני את ה 13000 ₪ האלה -במקום זה הוא היטעה אותי ואמר שהוא ינצח בתיק-מה עלי לעשות כדי לנסות להצליח להחזיר את סכום הכסף הזה או יותר מזה ? האיש הזה -בגלל סיבות בריאותיות מאושפז כבר 3 חודשים -בנו מטפל בענייני המשרד וקשה מאוד להשיג את בנו-ביקרתי אצלו בבית חולים והוא אמר שהוא יחזור עוד כחודש למשרד ויבדוק את זה(איך שאני ראיתי את מצבו שם הבנתי שהוא לא יחזור כלכך מהר אם בכלל) יש בידי כמה שיחות טלפון מוקלטות בעניין הנ"ל-וגם הקלטת שיחות (ללא טלפון)   עורך דין אחד אמר לי אולי לתבוע אותם בלשכת עורכי הדין-ואז עם פסק דין מהם לתבוע אותו כספית   אולי לתבוע את פלאפון ?   מה עלי לעשות כדי לנסות להצליח להחזיר את סכום הכסף הזה או יותר מזה ?

    • ספק שירותים משפטיים
      עו"ד אפי אהרונוב | 18/10/2010 19:01

      ערב טוב רפי, אדם שאינו עו"ד אינו רשאי לספק "שירותים משפטיים" ויש למצות עמו את הדין (באמצעות לשכת עוה"ד). כיון שבחרת להסתמך על שירותיו, אין לך להלין אלא כנגד עצמך ולא תוכל לתבוע שוב את פלאפון.