הטעיה בהזמנת חדר במלון

  • ירח דבש
    עידי | 15/10/2010 10:41

    שלום לאחרונה חזרנו מירח דבש. הזמנו סוויטה עם בריכה פרטית שהיא יקרה יותר מחדר רגיל והסברנו לנציג השירות שמכר לנו כי אנו רוצים שקט(ירח דבש ראוי). זה אמר כי הסוויטות שקטות מאוד. בפועל הסוויטות היו דו קומתיות, ויועדו במיוחד למשפחות כיוון שהיתה מיטה זוגית בקומה עליונה וספת נוער נפתחת. בנוסף, גם ששאלנו במלון אמרו כי הסויטות מיועדות ל4 נפשות. לאורך כל השהות סבלנו מרעש של ילדים בחדרים הסמוכים וכן בני נוער שהגיעו בחבורות לסויטות אלו. הנני מבקש לדעת האם מדובר בהטעיית לקוח שכן בין מה שנאמר לי בהזמנה על אופי החדר לבין המציאות היה פער ענק שכן אם הייתי יודע את המידע הזה לא הייתי מזמין סוויטה זו. תודה

    • הטעיה בהזמנת חדר במלון
      עו"ד אפי אהרונוב | 18/10/2010 18:57

      ערב טוב עידי, ראשית, ברכותיי לרגל נישואיכם :). לגופו של עניין, באם לא קיבלתם את מה שהובטח לכם הרי שיש פה הטעיה. ואולם, עליכם לקחת בחשבון קיומו של קושי בסיסי להוכיח, בנסיבות אלו, מה בדיוק הובטח לכם ומה קיבלתם בפועל (כלומר מהי "סוויטה שקטה" ומהי "סוויטה רועשת"). המדובר בעניין הנתון להתרשמות ביהמ"ש וקה לנבא כיצד יתייחס לכך.