תביעה בגין עוגמת נפש

  • תביעת אורנג'
    שני | 14/10/2010 15:40

    אני רוצה לדעתך אם יש באפשרותי לתבוע את חברת אורנג' על כל מה שהם גרמו לי אני לקוחה של אורנג' כשנה ומשהו כמו חצי שנה ממנה הם מחייבים אותי על שירותים שאני לא ביקשתי, מחייבים אותי על דברים שהבטיחו לא לחייב ועוד דברים דומים אחרי שאני מתווכחת איתם שעות בטלפון כל חודש הם מזכים אותי. לפני חצי שנה הקטנתי את החבילת גלישה שזה אפשרי אבל הם ראו בזה התנתקות מחברת אורנג' וחייבו אותי בבנק ב2500 שקל שאחרי התווכחות נוספת זיכו אותי גם עליה. החודש הזה שוב חייבו אותי בשירותים נוספים שלא אמורים לחייב אותי וביקשתי הקטנת חיוב אמרו לי שיעשו לי ושיקטינו לי מהחשבונית הנוכחית שצריכה לרדת בבנק ב15 לחודש. התקשרתי לאחר כמה ימים כדי לדעת שבאמת מקטינים ואמרו לי שהכל בסדר ואין שום בעיה. היום יום לפני מועד החיוב בבנק הם אומרים לי שהייתה להם בעיה ומנהל קשרי לקוחות לא באמת הקטין לי את החשבונית והם מצטערים ויזכו אותי בחשבונית הבאה ולא הסכמתי לשלם שקל ממה שאני אמורה לשלם.. הנציג אמר לי שיש לי שני אפשרויות, או לשלם ובחשבונית הבאה יזכו אותי, או שאני אבקש מהבנק לדחות את התשלום ואז יחייבו אותי בעמלת דחייה ואז אני יגיע לנקודת השירות ואז הם יקטינו לי את החשבונית וישלמו על העמלת החזרה. גם לזה לא הסכמתי ואמרתי לו שאני לא רוצה לשלם ואני גם לא רוצה להפסיק את ההוראת קבע כי אני רוצה לתבוע וזה ישמש כנגדי שאני עצרתי את ההוראת קבע ולא שילמתי את התשלומים, כרגע השארתי את החשבונית כפי שהיא ושיורידו לי את זה מהבנק! האם אני יכולה לתבוע את אורנג' על כל הדברים האלו?! דיי דחוף אני אשמח לתגובות ולעצות.

    • תביעה בגין עוגמת נפש
      עו"ד אפי אהרונוב | 17/10/2010 22:57

      ערב טוב שני, עקרונית ניתן לתבוע בגין עוגמת נפש וטרחה מיותרת, אך גם היה ותתקבל תביעתך - ביהמ"ש אינו נוהג לפסוק סכומים משמעותיים בעילות כעין אלו (אם כי יתכן ובנסיבות שתיארת ביהמ"ש ימצא מקום לבוא חשבון עם החברה).