כדאיות תביעה

  • התיישנות עילת תביעה
    לילך | 11/10/2010 19:22

    ברצוני להגיש תביעה בתביעות קטנות כנגד החברה שבנתה את הדירה שלי. כבר שנים שהם סוחבים אותי בגלל בעיות בריצוף. הריצוף מתנדנד ונשבר, החליפו לי פעמיים מרצפות (על חשבונם) והבעיה לא נפתרה. בנוסף, הקרמיקה באמבטיה נפלה גם היא. הדירה בבעלותי למעלה מ 12 שנים. הסחבת הזאת נמשכת כבר 10 שנים בערך. בפעם האחרונה שפניתי לחברה אמרו לי שאם אני רוצה שאני אגיש נגדם תביעה בבית משפט לתביעות קטנות. שאלתי: האם יש התיישנות על המקרה והאם באמת כדאי לי לנהל את התביעה בתביעות קטנות ולתבוע 25000 ש"ח או שמא להגיש אותה לבית משפט שלום ולדרוש יותר כסף כפיצוי? אשמח לעצות.

    • כדאיות תביעה
      עו"ד אפי אהרונוב | 12/10/2010 17:02

      ערב טוב לילך, מומלץ להתיעץ עם עו"ד באופן פרטני, תוך בחינת מכלול הנסיבות, ולאחר מכן לקבל החלטה מושכלת.