שינוי שם חברה

  • ברצוני להגיש תביעה משפטית נגד רשת ששינתה שמה
    מירה | 10/10/2010 18:52

     לי דין ודברים עם רשת בוטיקים להבשה תחתונה לנשים. כשרכשתי המוצר שם החברה  היה WOMENONLY   .כיום שינתה החברה את שמה לרשת:LEA LONDON איניני יודעת אם שינו גם את הח"פ שלהם.משרדי ההנהלה וגם הסניפים נשארו אותו דבר רק שמם שונה.בעיית השרות שלי איתם טרם נפתרה ובאמון הצבור יעצו לי להגיש תביעה משפטית בבית הדין לתביעות קטנות.שאלתי היא:את מי עלי לתבוע במקרה כזה את רשת WOMEN ONLY או LEA LONDON/או שנפלתי בין הכסאות ואין לי למי לפנות ואת מי לתבוע כי הם שינו שם ויכולים להתנער ממני. מצפה לתשובתכםמירה.

    • שינוי שם חברה
      עו"ד מוטי שחר | 11/10/2010 12:41

      מירה שלום רב,שינוי שם החברה אינו מוסיף ואינו גורע מאחריותה המשפטית.יחד עם זאת, על מנת להגיש תביעה כנגד החברה, יהיה עליך להראות לבית המשפט את עניין שינוי השם - וזאת על מנת להוכיח כי את פועלת כנגד הנתבעת הנכונה.בהצלחה,מוטי