טענת פרעתי

  • תביעות קטנות בגין חברה סלולרית
    מ | 05/10/2010 22:35

    היה לי סכסוך עם חברת פרטנר(אורנג') לפני כשנתיים נפתח הליך נגדי ותיק בהוצל"פ הגענו להסדר כל זה היה ב2008 ועדיין לא נסגר נגדי התיק בהוצל"פ, ההסדר אומר שאני חזרתי להיות לקוחה של אורנג' עדכנתי אמצעי תשלום(הו"ק) והם היו אמורים לסגור התיק נגדי למרות שבהוצל"פ רשום עיכוב הליכים שניסיתי לבדוק את הסיפור נמצא שלטענתם של עו"ד שמייצכאת אורנג' בגין ציוד קצה( המכשיר ללא השיחות) יש התחייבות ובגין כך לא סוגרים את התיק נגדי האם דבר כזה יכול להיות אפשרי? זה הפרת חוזה.. יש לי את ההסכם שהגעתי איתם עוד מ 2008 שבו הם כותבים שנגמר הסכוך והתיק אמור להיות סגור מה שיתכן קרה והאם זה חוקי: לצעירי עקב בעיה אחרת עם בנק לאומי לישראל שלקחתי איזה הלוואה לסגירת מינוס וכו'..ועמדתי בתשלומים זה רב והייתה תקופה שלא תמיד הצלחתי לעמוד בתשלומים והבעיה הספציפית יחס מאד לא שרותי ..ועברתי לבנק אחר ועדיין הקפדתי לשלם נוצרה פגיעה ביחס הפרט פקידת הבנק כינתה בשם גנאי..על שעברתי לבנק אחר..אני כותבת זאת היות ולצערי הבנק הזדרז להעביר את הטיפול לטיפול משפטי. וזה במקרה אותו עו"ד שמייצג את חב' פרטנר(אורנג') אבא שלי ניסה לעזור ולפני כמה חודשים ניסה לדבר עם משרד עו"ד שמייצג את פרנר בעניין סגירת התיק שפרעתי את התשלומים למרות שהגענו להסכם וכו'..העו"ד מתעקש לא לסגור את התיק...מילא לא הגענו להסכם..אבל יש הסכם ובו רשום שהסכסוך הסתיים ובהוצלפ בנתניה בו נפתח התיק של פרטנר נגדי. מופיע חובי על סך של 2300 ש"ח שבעצם כבר לא קיים!! איך עלי לפעול על מנת לסגור את התיק? אין לי כסף לעו"ד לצערי יש לי עוד 4 תיקים פתוחים בענייניים שונים בגין אי תשלום היות ולא עבדתי כשנה וחצי בגלל בעיה כלשהי עם מרפק היתה לי מעין תאונה לא קיבלתי קצבה מביטוח לאומי. מה שאני מנסה לכתוב הוא שחשבתי על איחוד תיקים. רק הבעיה היא שקיים תיק שאמור ליהיות סגור כבר מלפני שנתיים!! ואני לא יודעת מה לעשות אין לי איך לפנות לסיוע המשפטי הם שללו את זכאותי מסיבה אישית שגם לא מוצדקת אני גרה עם אבא שלי ( הורי גרושים) ואבי לא מפרנס אותי או תומך בי באף צורה. ולצערי העברתי תלושי משכורת שלו בגלי קשר היות והסיוע לחץ עלי לעשות כן. למרות שאין לאבא שלי שום קשר אלי אני זקוקה לעזרה ו או ייצוג משפטי בענייני היות ונעשה איתי אי צדק רב ואין לי כלים בהתמודדות . אני בחורה בת 34 ואשמח לכל עצה. ובפרט בסגירת התיק מול חב' אורנג' שהרבה נזק נגרם לי מהם! בברכה, מ

    • טענת פרעתי
      שלי גרשט, עו"ד | 09/10/2010 11:55

      ניתן לטעון פרעתי, כלומר שענדת בהתחייבות שלך והחוב נפרע. אך יש לבדוק את ההסכם שחתמת עליו לסגירת התיק, אם יש אותיות קטנות. את הפרעתי יש להגיש בצירוף תצהיר ומומלץ להגיש את הבקשה בליווי עו"ד.לגבי שאר התיקים יש צורך לבדוק אותם, אולי להגיע להסדר או איחוד תיקים.לגביי סיוע משפטי, יש עמותות שונות שיוכלו אולי לעזור אם את עומדת בקריטריונים כגון עמותת ידיד או שכר מצווה.בהצלחה