ערעור על תביעה קטנה

  • ערעור תביעות קטנות
    דני | 05/10/2010 19:22

    שלום ... לפני כמה חודשים היה לי דיון על התביעה שהגשתי נגד חברת פרטנר .שופט רצה שאני יגיעה עם הנתבעת לפשרה אך סירבתי. מזכירה של השופט לא העבירה לשופט את כל חומרי כתב התביעה ושופט והנתבעת  קיבלו את החומר רק בזמן הדיון ולא יכלו להתייחס לראיות שהיו בחומר הנ"ל.... שאלה שלי האם בגלל הפשלה הזאת אני יכול לערער על החלטתת השופט וכמה עולה אגרת ערעור?

    • ערעור על תביעה קטנה
      עו"ד אפי אהרונוב | 08/10/2010 16:40

      דני שלום, במקרים מסוימים ניתן להגיש בקשה לרשות ערעור על פסק דין בתביעה קטנה, אך באם, כדבריך, חלפו מספר חודשים ממועד פסה"ד - אזי חלון ההזדמנויות הזה נסגר (ניתן להגיש בקשה כזו תוך 15 יום ממועד פסה"ד).