דמי ביטול רישום

  • ביטול עסקה (אחרי 6 ימים מהרישום) לקורס
    OR | 04/10/2010 18:13

    עו"ד אפי שלום , אני אשמח לחוות דעת שלך ב20/09 נרשמתי ללימודים במכינה לעיצוב גרפי ושילמתי את כל הכסף במזומן6500 שח, בחוזה נכתב שדמי הרישום 800 שח ובמידה ואני מתחרט אני מחוייב לשלם אותם. ב26/09 באמת התחרטתי והחלטתי לבטל את ההרשמה ,(למרות שהודעתי עוד ב24/09 טלפונית לאשת השיווק שלהם שאני רוצה לבטל אבל התשובה שקיבלתי שהמכינה הייתה סגורה בכלל חג (סוכות) וניתן לדבר רק אחרי שיגמר החג.) ביקשתי את כספי בחזרה והם מסרבים להחזיר את מלוא הסכום אלא רק 5700 שח. רציתי לדעת מה אני יכול לעשות ? האם זה מוצדק לגבות ממני 800 שח על לימודים שלא התחלתי בכלל ושהתחרטתי על העסקה 6 ימים אחרי שנרשמתי? בתודה אור

    • דמי ביטול רישום
      עו"ד אפי אהרונוב | 06/10/2010 18:45

      אור שלום, בנסיבות שתיארת ולאור פסיקות דומות בעניין, דמי הביטול שנדרשים ממך הם סבירים, לטעמי.