חיובים בפלאפון

  • גניבה ממושכת של חברת פלאפון
    עידן | 26/09/2010 16:49

    שלום לעו"ד לאחרונה גיליתי להפתעתי חיוב על שם ספק חיצוני בחשבון של חברת פלאפון אני יודע שמעולם לא ביצעתי שום התחברות לספק זה מה שכן נשלחה לי הודעה מאותו ספק לפלאפון שלי (הספק הינו ספק הודעות ובמקרה אחר הספק היה שירותי מכמונות מהירות) שאלתי היא האם רשת פלאפון רשאית לשלוח הודעות פרסום ללקוחותיה כאשר הודעות או שיחות מהסוג הזה מכשיל לקוחות מה גם שאין הם מודעים לחיובים המצטברים מידי חודש בחודשו עד שהם מתבוננים בעיון רב בחשבונית למרות שבחוזה לקוחות חותמים על סעיף זה ואני מצטט:"במקרה ובו תבחר שלא להצטרף לשרותי ספקים חיצוניים....יצויין הדבר במפורש בטבלה"ומעולם לא הפנו את תשומת ליבי במכירה לאמור...מאחר ורכישתי הייתה טלפונית בתודה רבה מראש יניר

    • חיובים בפלאפון
      אסף מירוז, עו"ד | 27/09/2010 11:28

      ראשית, מוצע שתשלח לפלאפון מכתב בדואר רשום, ותדרוש פעם נוספת לא לקבל שירותי תוכן מספקים חיצוניים ולהשיב את כל מה שגבו ממך עד היום. לפי העובדות שאת כותב, בהנחה שהדרישה שלך לא תענה, תוכל לתבוע אותם בתביעות קטנות, ואף לדרוש את ניתוק המנוי (אם זה מה שאתה רוצה). אפשרות נוספת, היא שתתרה בהם, שהם מפרים את הסכם ההתקשרות איתך, ושאם ההפרה לא תתוקן, בכוונתך לבטל את ההסכם איתם, ואז תינתק מהם באופן חד צדדי. במקרה כזה, ייתכן שהם יתבעו אותך ואז אתה תתגונן.