הוכחת תביעה

  • סלקום !!!
    מאי | 17/09/2010 09:28

    השליח לא הגיע כל היום. הם יתנצלו. ביקשתי פיצוי בגובה חוק הטכנאים. בינתיים הביאו שחיח 3 פעמים השליח טעה פעמיים הביא סים לא נכון וטלפון לא נכון. לאחר שהכל הסתדר צלצל "מנהל" סוכם כי אני לא משלם אף אחת מהשליחות שלהם. וכן, איימתי בתביעה כי חיכיתי לשליח ולא הגיע. הוא בדק עם המחלקה המשפטית, הציע 20 שקלים במשך שנה וחצי. הסכמתי. שבוע שעבר הגיע חשבונית. 300 שקלים. כל השליחוויות היו בפנים. כאיו לא דיברתי עם מנהל. איימתי שאני מחזיר ההו"ק. אמש חזרה מנהלת" אמרה שתבדוק את כל ההקלטות. לאחר שעה חזרה: אנחנו מצטערים קרתה טעות, המנהל שנתן ההטבה טעה, הוא התכוון ש20 שקלים רק אם תדבר מעל 100 שקלים. אמרתי לה לא ייתכן האם כך זה מה ששמעת בהקלטה? אמרה "לא, אבל לזה התכוונה המחלקה המשפטית וזה סופי. אמרתי ננתם והתחרתטם אני לא מדבר מהטלפון הזה בכלל כי יש לי טלפון מהעבודה. אני משלם רק התחייבות וזה לא הוגן. אמרה זה סופי. אמרתי אני אגרור אתכם לבית הדין בבאר שבע תגידי לעו"ד שלכם להכין עניבות יפות. אני אבזה את סלקום. אתם תחוייבו להביא את ההקלטה ולהסביר לשופט כיצד אתם מתחרטים על סיכום שנציג שלכם סיכם איתי ואיך אתם מביאים אותי לבית משפט השביל..לא נעים לומר- 200 שקלים. אני אתבע הרבה מעבר. ככה זה כשאוהבים.. אמרה זכותך לעשות מה שאתה רוצה. אנא דעתכם. אני בטוח שאני הולך לקרוע אותם בבית משפט. אני בטוח שאני אצדק. אבל אני רוצה דעה מקצועית. תודה!!!!

    • הוכחת תביעה
      עו"ד אפי אהרונוב | 19/09/2010 19:31

      ערב טוב מאי, עליך לקחת בחשבון שבהיעדר ראיות לטענתך ביחס למה שהובטח לך, התביעה שלך תלויה בכך שתצליח לשכנע את ביהמ"ש באמיתות גרסתך אל מול גרסת החברה. נסה לפחות 'לסחוט' מהחברה הקלטה לפיה היא מודה שמישהו מאנשיה טעה וצרף את ההקלטה לתביעה. בשורה התחתונה: יש לא מעט תביעות כנגד חברות התקשורת שמתקבלות גם ללא בסיס ראייתי מוצק, אך, כאמור, אין שום ודאות שכך יקרה גם איתך. שיהיה בהצלחה.

      • הם הבינו שהם טעו
        מאי | 19/09/2010 22:46

        חסר לשופט שלא יאמין לי. הם אמרו שהם טעו. שלחתי מכתב איום בתביעה לפניות ציבור. הם חזרו ואמרו שתוך כמה ימים יתנו תשוסה. המנהל שנתן ההטבה יחטוף ככה אמרו. נו באמת אני צריך ההקלטה. הרי הם לא מכחישים. הם רק אומרים שהם לא יכולים לתת את ההטבה למרות שמנהל שלהם סיכם איתי. אני אקרע אותם בבית משפט אני אתבע הרבה יותר. אני אנצח. מה שופט יחשוב שמשעמם לי בחיים?