מחיר שירות

  • הטעיית הצרכן , אי שקיפות מחירים, אי הנפקת קבלות
    מורן | 15/09/2010 20:21

    אימי המבוגרת נפלה קורבן לקוסמטיקאית שפועלת במרמה ועושקת את לקוחותיה. אימי הגיעה לקליניקה המדוברת,במטרה לבצע את הטיפול הנ"ל, אימי גם היא קוסמטיקאית מודעת להבדלי המחירים בין הדרום למרכז -ולכן שאלה מה מחיר הטיפול, על מנת לדעת כמו כל צרכן שקול-האם תוכל לעמוד בהוצאה. אימי לא קיבלה תשובה למרות שהפצירה בקוסמטיקאית מספר פעמים כי היא אשה קשת יום ושהיא חייבת לדעת לאיזה גובה הוצאה היא ניכנסת. הקוסמטיקאית מנגד- טענה כי היא תעשה לאימי הנחת "קולגה". התעלמותה המוחלטת של הקוסמטיקאית והבטחתה כי תעשה לה הנחה ותבוא לקראתה -גרמו לאימ לא להגיב ולתת לה לבצע בה את הטיפול. לאחר שסיימה חשפה באוזני אימי את הסכום הגרנדיוזי 3000 שח. אם ידעה אימי את המחיר טרם הטיפול לא הייתה מבצעת אותו. בנוסף התקשרתי לקליניקה וביקשתי לדעת את מחיר הטיפול שאימי ביצעה (מבלי שתדע שיש קשר ביננו) התשובה הגיעה אחרי הרבה בקשות לשמוע מחיר! המחיר לא היה שונה מהמחיר שאימי שילמה. הקוסמטיקאית לא עשתה הנחה בפועל, והוליכה את אימי שולל. בנוסף יש לציין שבת דודתי גם היא נפלה קורבן לשיטת מסחר זאת של הקוסמטיקאית שפועלת על הסתרה, הטעיה והוצאת כספים במרמה מלקוחותיה. יש לציין שבנוסף היא איננה מנפיקה קבלות על טיפולים אלה בסך אלפי שקלים. אני מעוניינת לתבוע אותה בבית משפט לתביעות קטנות, רציתי לדעת מה הסיכויים שלי והאם יש עילה מספקת.בתודה מראש מורן.

    • מחיר שירות
      עו"ד אפי אהרונוב | 16/09/2010 17:46

      מורן שלום, באם היא הבטיחה מחיר מסוים ולבסוף דרשה מחיר אחר יש מקום לתביעה, ואולם, אני מסופק אם תוכלו להוכיח זאת בבימ"ש (היא מצדה תטען שאמרה לכם מה המחיר מלכתחילה). אם אתם מעוניינים לבצע עבודה יסודית, אולי כדאי לשלוח אליה לקוחה שתתעד בהקלטות את ההתנהלות שלה ולאחר שתהיינה בידכם הוכחות תפנו לבימ"ש.