קבלת 'ספאם'

  • קבלת דואר זבל לאי-מייל
    אילן | 12/09/2010 22:45

    שלום !רציתי לדעת מה באפשרותי לעשות:כל מספר חודשים, אני מקבל דואר זבל לאי-מייל שלי מכתובת mesarim@nisimsite.orgהנ"ל שייך לדתיים עם הפניות לקישוריםשהאחרון הוא זה : http://www.youtube.com/watch?v=gyLzFqs766oכל פעם שקבלתי את הדואר מהם לחצתי על קישור להסרה :http://www.theendsite.org/?pagename=unsubscribeאבל אף פעם לא הסירו אותי וכל הזמן ממשיכים לשלוחכרגע יש לי תיעוד במייל רק של שלושה פרסומים וכנראה שבהתחלה מחקתי אותםמה באפשרותי לעשות ? כן, אני רוצה לתבוע אותם אם זה אפשרי ?אם כן, באיזה סכום ומה ותהליךתודה רבהאילן

    • קבלת 'ספאם'
      עו"ד אפי אהרונוב | 14/09/2010 13:18

      אילן שלום, ניתן לתבוע פיצוי מכוח 'חוק הספאם' בשיעור של עד 1,000 ש"ח, ובמסגרת תביעה קטנה. יש להראות לביהמ"ש הוכחות שאכן ביקשת מאותו גורם שלא ישלח אליך ספאם, והוא המשיך לעשות זאת.

      • שנית
        ישראלי | 25/02/2011 16:22

        גם כאן אינני מבין למה אתה אומר שצריך להציג הוכחה שהאדם ביקש שיפסיקו לשלוח לו ספאםאינני זוכר שזה כתוב בחוק.... וההפך הוא הנכוןהספק צריך לבקש לשלוח ספאם מהלקוח

        • הכוונה של העו"ד
          מחבר | 22/05/2011 09:59

          הכוונה של העו"ד היא שאתה צריך להוכח בפני בית המשפט שבקשת להפסיק.נכון שהשולח צריך לקבל את הסכמתך עוד לפני דבר הדואר הראשון, אך הוכחה בבית משפט שביקשת להפסיק ולא נענת רק תחזק את טענתךץ