יש מקום לתביעה

  • אי קבלת רהוט פגום וסירוב החברה להחזיר כסף
    עופר | 01/09/2010 20:57

    בתאריך 31.07.10 הזמנתי מחנות רהיטים שתי מיטות וארון,לאחר 15 ימי עבודה קיבלתי את הארון ולאחר עוד 7 ימים הגיעו שתי המיטות כשאחת מהם קרועה ונלקחה חזרה ולשנייה לקויים שהובטח כי יתוקנו במקום.בעקבות שיחות רבות שניהלתי עם החנות הגיעה המיטה בשנייה לאחר שבוע ושוב עם ליקוי חמור בבד והמיטה הוחזרה. פניתי לחנות וביקשתי לבטל את קבלת המיטה השנייה בטענה שהשרות והסחורה לקויים ותשובתם הייתה כי לא ניתן לבטל הזמנה ואני חייב לקנות משהוא אחר,יש לציין כי בעלי החנות קיבלו שיק דחוי לבקשתם עד לקבלת הסחורה ועם קבלתה אני אמור לשלם במזומן.האם אני זכאי לקבל החזר כספי? .האם קיימת עילה לתביעת עוגמת נפש.

    • יש מקום לתביעה
      שלי גרשט, עו"ד | 04/09/2010 14:36

      לפי חוק הגנת הצרכן, יש מקום להחליף מוצר פגום. היצרן מחוייב למסור לך את הסחורה שנקנתה על פי הזמנתך, אין שום סיבה שתתפשר על כך.

      • מוצר פגום
        עו"ד אפי אהרונוב | 05/09/2010 11:12

        עופר שלום, בנסיבות שתיארת יש מקום, לטעמי, לדרוש את ביטול העסקה ובנוסף פיצוי בגין הטרחה ועוגמת הנפש.