ביטול עסקה - סלולר

  • ביטול עסקה - סלולר
    נתנאל | 01/09/2010 14:47

    שלום, לפני כשבועיים פניתי למרכז שרות של אורנג' ע"מ לקנות מכשיר חדש במעמד הרכישה נציגת השרות הבטיחה לי שאני מקבל החזר מלא על המכשיר והכל בעצם חינם כאשר הגעתי הביתה התברר לי מחבר שבכל קניית מכשיר דור שלישי אני מתחייב אוטמטית על חבילת גלישה בשווי 24 שקלים לחודש. בעקבות המידע הזה חזרתי למחרת למרכז השרות וביקשתי לבצע ביטול עסקה ולהחזיר את המכשיר אולם נציגי השרות לא הסכימו להחזיר את המכשיר והבטיחו לי שיזכו אותי על חבילת הגלישה. שאלתי היא : האם אני יכול לתבוע אותם ולחייב אותם להחזיר את המכשיר לפי מה שהבנתי מהם אני יכול לבצע ביטול עסקה בתוך 24 שעות אולם בתוך 24 שעות הם לא אפשרו לי להחזיר את המכשיר? והאם אני יכול לתבוע אותם להחזיר את המכשיר מכיון שבעצם עכשיו הם מסכימים לזכות אותי על חבילת הגלישה כך שאולי בעצם אין לי קייס ?

    • ביטול עסקה - סלולר
      עו"ד אפי אהרונוב | 05/09/2010 10:20

      נתנאל שלום, אתה רשאי לדרוש את ביטול העסקה תוך 14 ימים ממועד כריתתה ובלבד שאכן דרשת מהם, במסגרת זמן זו, לבטל את העסקה (גם אם בפועל לא נתנו לך להחזיר את המכשיר).