אי הגעת מתקין

  • אי הגעת מתקין דלתות של חברת פנדור - הגשת תביעה ?
    שמעון | 01/09/2010 13:32

    היום נקבע לי התקנת דלתות פנים שהצפי להגעת מתקין בין 8-10 בבוקר. בסביבות 9 יצרתי קשר עם שרות לקוחות שהודיעו לי שנקבע לי מתקין בין 8-10 ואין בעיה. ב9:30 קיבלתי טלפון מהמתקין שהוא מתעכב באמתלה שיש ללו תקלה ברכב ויגיע ב 12:00. ב12:15 ניסתי ליצור עימו קשר לברר מה קורה ומאחר ולא ענה בנסיונות נושאים ניסתי לתפוס את שרות הלקוחות והגעתי רק למזכירה (כמובן שבשרות לקוחות בכלל לא עונים - גם למזכירה) וציינה בפניי שהיא מעבירה לטיפול. בשעה 12:40 בערך שלחתי מייל לשרות לקוחות - ע"פ המזכירה הדרך הטובה ביותר ויענו לי והצלחתי גם לתפוס את המתקין שהודיע לי שהוא בדרך. עכשיו 13:35 - התקשר אלי המתקין והודיע לי שהוא לא מגיע ושולחים מתקין אחר - לאחר תיחקור מסתבר שבבוקר הלך לבצע תיקון תקלות אצל אנשים אחרים וכנראה כל הסיפור עם הרכב - קישקוש אחד גדול! בנסיון נוסף לתפוס את שרות לקוחות כמובן שהגעתי למרכזיה (הרי אף אחד לא עונה ב"שרות לקוחות") ונאמר לי שהיא תבדוק את הנושא ותחזור אלי...... אני עדיין ממתין, יש לציין שלקחתי יום חופש להיות בבית ואחה"צ אמור להיפגש עם הצבעי לפני כניסה שלו מחר לצביעת הבית - שכפי שאתם מבינים כבר לא יקרה.... השאלה שלי האם יש מקום לתביעה ?

    • אי הגעת מתקין
      עו"ד אפי אהרונוב | 05/09/2010 10:18

      שמעון שלום, באפשרותך לתבוע את הנזקים שנגרמו לך: הפסד יום עבודה+פיצוי בגין עוגמת נפש. יתכן ובמקרה זה ביהמ"ש ימצא לנכון לפצות אותך, לחילופין, בפיצוי ללא הוכחת נזק מכח 'חוק הטכנאים' (בסך של 600 ש"ח).