מוזמנת להכנס

  • איחור באספקת המוצר - מה עושים?
    דנה | 01/09/2010 12:41

    שלום, רכשנו דלת כניסה לבית. זמן האספקה להרכבת המשקוף נקבע ל-21 ימי עבודה. מועד זה חלף כבר לפני כשבוע אך משקוף טרם הורכב. כל שיחותינו עם החברה לא מועילות, בשיחה האחרונה הבטיחו התקנה מחר (יום חמישי) והסכמנו על אף שזה כבר באיחור, אולם הבוקר התקשרו להודיע כי המשקוף יותקן רק לאחר החגים (!!!) שלחנו הצהרה לחברת האשראי לעצור את התשלומים, אבל מה אפשר לעשות מול החברה עצמה? אנחנו לא מעוניינים בקיום העסקה, ורוצים להזמין דלת ממקום אחר - איך מבטלים מולם ואיך מקבלים חזרה את התשלום שכבר ירד? תודה רבה!

    • מוזמנת להכנס
      מישהו | 01/09/2010 13:18

      זכותך המלאה במקרה זה לבטל את העסקה ולקבל כמובן החזר בגין התשלומים שבוצעו. פעלי כך: הפני מכתב דחוף לחב' האשראי ולספק עצמו בדרישה לבטל את העסקה כליל בשל הפרת הסכם ( לחב' האשראי אף צרפי למכתב את מועד ההסכם בכדי לזרז התהליך ובכדי שיידעו את סיבת בקשתך לביטול וזיכוי חשבונך). יחד עם זאת, יש לך אף זכות לדרוש פיצוי ואת יכולה לעשות זאת באמצעות דרישה בכתב מול הספק או להגיש תביעה על הנקים אשר נגרמו לך. לתשומת ליבך, אני ממליץ להגיש תביעה בתנאי כי בידייך הוכחות כי אכן נגרם לך נזק בשל העיכוב . בהצלחה.

      • ביטול עסקה
        עו"ד אפי אהרונוב | 05/09/2010 10:17

        דנה שלום, חברות האשראי אינן ממהרות לבטל עסקאות, גם אם תפעלו כמו שצריך (וכפי שפירט קודמי). לכן, לא יהיה מנוס מהגשת תביעה כנגד החברה וכדאי לעשות זאת בהקדם. לאור העובדה שמדובר בתקופת חגים, אני סבור שיש בסיס לדרישת פיצוי כספי משמעותי בנוסף לדרישת ביטול העסקה.