גניבת חפצים

  • השוטפה שלי לדירה גנבה לי דברים כשהיא עזבה את הדירה
    בועז | 22/08/2010 00:28

    לפני שבועה השוטפה שלי פינתה את הדירה וביחד עם כל חפציה העלימנ לי כל מניי דבריםערכו של הרכוש איננו גדול בעיקרר כליי מטבח ושידה כטנה אבח עדיין אני רוצה את הדברים שלי בחזרה כי אלו הדברים שלי והיא גנבה אותם (בעיקר כדיי לעצבן אותי (וזה עובד))רציתי לדעת אלו אמצעים עומדים לרשותיוגם לדעת אם בבית המשפת יתיחסו אל הטביעה ברצינותבתודה מראש בועז

    • גניבת חפצים
      עו"ד אפי אהרונוב | 22/08/2010 09:47

      בוקר טוב בועז, גניבה היא עבירה פלילית ועל עבירות פליליות יש להתלונן בתחנת המשטרה.