כדאיות פשרה

  • בדרך לתביעה
    נחמן | 06/08/2010 12:00

    שלוםלפני כחודשיים רציתי להתנתק מהחברה הסלולרית אליה הייתי שייך, התקשרתי וביקשתי שינתקו אותי, נאמר לי כי הניתוק ייקח 3 ימים, לאחר כשבועיים, התברר לי שלא בוצע ניתוק, והעובד שלי המשיך לדבר במכשיר ללא ידיעתי. פניתי לחברת הסלולר ונאמר לי שהניתוק יבוצע במיידי, ובנוסף הם מזכים אותי על החיובים שבוצעו בשבועיים האלו.הומלץ לי לתבוע את חברת הסלולר בסך 10,000 המגיעים על פי החוק לכל מי שלא נותק על פי בקשתו בזמן המוקצב בחוק ללא הוכחת נזק. ואכן הגשתי תביעה לביהמ"ש לתביעות קטנות. חברת הסלולר ניסתה להציע לי 1000 ש"ח מזומן כפשרה.האם כדאי לי להסכים? האם להמשיך בתביעה? מהם הסיכויים?תודה מראש

    • כדאיות פשרה
      עו"ד אפי אהרונוב | 06/08/2010 17:38

      נחמן שלום, הנבואה, כידוע, ניתנה לשוטים. בסה"כ הוצע לך סכום יפה אך ודאי שהחברה לא הייתה מציעה לך סכום כזה, לו לא הייתה חוששת שיפסק כנגדה סכום גבוה יותר. מה לעשות עם זה, זו כבר החלטה שלך. שבת שלום.