עפ"י חוק חובה לנתק בתוך 3 ימי עסקים ממועד הבקשה.

  • ניתוק מהוט
    אבי | 04/08/2010 15:38

    שלום בתאריך ה2.9 אני מסיים את תקופת ההתחיבות שלי,ברצוני לדעת מתי בדיוק צריך לבקש לתאם תאריך לטכנאי? שאני פונה אליהם אני שומע גרסאות שונות כגון:תתקשר שבועיים מראש או תתקשר באותו יום. לפי מה ששמעתי מלקוחות מדובר בתרגיל כדי לגבות קנס. אשמח לקבל תשובה ברורה בנושא. תודה מראש

    • עפ"י חוק חובה לנתק בתוך 3 ימי עסקים ממועד הבקשה.
      אחד שאינו עו"ד.. | 04/08/2010 23:08

      בתחילת יולי לפני כחודש וחצי הסתיים חוזה בן שנה בין הוט לביני בדבר מתן שירות תשתית לאינטרנט.התקשרתי חודש מראש לשאול מה הנוהל - בלבלו אותי כמו שעשו לך. כל שיחה לאחר הנציג אמר לי דברים כאלו ואחרים אמרתי לו שמעוגן בחוק שתוך שלושה ימי עסקים חובה עליהם לבצע את הניתוק. כל פעם תירוץ אחר.הקלט את כל השיחות שלך איתם. מכשיר הקלטה כדוגמת מכשיר סלולארי או נגן MP3 יעשו את העבודה. תתקשר מטלפון שיש בו רמקול ופשוט תקליט.בסופו של דבר מה שעשיתי הוא שליחת מכתב רשום המתצת בדיוק את הדרישה במספר שורות.בתאריך XXXXX מסתיים חוזה היקשרות ביננו.אני דורש מכן לנתק אותי בתום החוזה.החזרת ציוד לנקודת שירות קורבה - תיאום תכנאי תתקשרו.זיכוי יחסי על החודש האחרון.בברכה,שם+ת"ז.הכתובת למכתב מופיעה אצלם באתר תחת צור קשר או משהו כזה.ברר איתם טלפונית על זיכויים/חיובים והחזרת ציוד.בהצלחה!

    • ניתוק הוט
      אבי | 06/08/2010 09:32

      אני מעוניין בתשובתו של העו"ד בבקשה!!

      • ניתוק מהוט
        עו"ד אפי אהרונוב | 06/08/2010 13:02

        אבי שלום, אני ממליץ לפנות אליהם בכתב ללא דיחוי ולתאם את מועד הניתוק. במכתבך ציין שבאם, מסיבות כלשהן, תחוייב מעבר למועד של 2.9 תפנה להליך משפטי ותתבע פיצוי ללא הוכחת נזק. שבת שלום.

        • המשך לתגובה
          אבי | 06/08/2010 13:18

          'תודה על תגובתך סליחה שאני מתעקש על תשובה בנושא,אבל נאמר לי שאם אני יתקשר עכשיו ויבקש ניתוק אקבל קנס כמו שהם עושים לרובם!! אז מה בדיוק קובע יום הניתוק בפועל או יום הבקשה? האם אתה ממליץ לעצור את הוראת הקבע? תבורך תודה מראש

          • ניתוק קו
            עו"ד אפי אהרונוב | 06/08/2010 17:31

            אבי שלום, כאמור, יש לפנות אליהם בכתב ולדרוש ניתוק ביום המיועד לו תוך ציון העובדה שבאם ייגבה ממך סכום נוסף מעבר ליום זה, תפנה להליך משפטי.

          • הייה חכם ולא צודק-אל תבטל את הוראת הקבע
            bennyrivka | 12/08/2010 10:36

            על פי חוק חייבים לנתק אותך תוך 2 ימים מיום שנרשמה אצלם בקשת ניתוק ולהפסיק לחייב אותך. בפועל הם לא מנתקים אותך וממשיכים לחייב אותך בחיוב יתר, ורק אחרי שיאספו את הממירים מביתך יזכו אותך אחורה. אם תבטל את הוראת הקבע ביום שבו נרשמה אצלם בקשת הניתוק. מצד אחד הם יזכו אותך כאמור בגין חיוב היתר ,ומצד שני תקבל מעו"ד שלהם מכתב התראה לפני נקיטת תהליכים כולל דרישה לתשלום עבור השרות החודשי מיום רשום הבקשה ועד לתאריך לקיחת הממירים + 2 שכר טירחה . ולכן , תהיה חכם ולא צודק ואל תבטל את הוראת הקבע.