טיפול רשלני ברכב

  • טיפול במוסך רכב
    דני ללייב | 04/08/2010 07:23

    שלום....לפני כחודש יגעתי למוסך רכב  מורשה בגלל בעיה בהנעת הרכב  ,חשמלאי רכב בדק את הרכב וטען שיש בעיה בסטרטר של האוטו,לאחר "הטיפול" בסטרטר ביקש ממני 600 ש"ח על סטרטר חדש שילמתי לו 600 ש"ח אך החשמלאי לא נתן לי קבלה על התיקון למרות שביקשתי  ...אחרי שבועיים נתקה לי האוטו ולא התניעה הזמנתי את שירותי "דרכים " החשמלאי שלהם אמר  לי ש הסטרטר שלך לא תקין הזמנתי גרר והוא לכל את האוטו למוסך איפה ש"תיקנתי" את הסטרטר  החשמלאי של המוסך הזה טען שיש לך חלק שבור בסטרטר וחייב אותי בעוד 175 ש"ח , עברו עוד שבועיים והאוטו עוד פעם לא התניעה בגלל הסטרטר , התקשרתי לאותו מוסך  ואמרתי לו שיגרור לי את האוטו כי חברת ביטוח כבר לא מימנה לי את הגרירה בגלל אותה תקלה או שיחזיר לי את הכסף ,המוסך סירב לעשות לי וטען שבנתייים לא שילמתי לו כלו... מה אני  יכול לעשות המצב כזה? תודה מראש

    • טיפול רשלני ברכב
      עו"ד אפי אהרונוב | 05/08/2010 09:28

      דני שלום, באפשרותך לתבוע את בעל המוסך ולדרוש את החזר התשלום ששילמת וכן פיצוי נוסף, כיון שלדבריך הבעיה כלל לא טופלה. כדאי לתמוך את התביעה בחוות דעת של בעל מקצוע אחר, שיעיד שהבעיה לא טופלה. שיהיה בהצלחה.