החזר כספי

  • כמה זמן לוקח לקבל זיכוי כספי מחב' סליקה?
    שמוליק | 26/07/2010 11:31

    שלום רב. אשתי רכשה טלפונית מוצר מחברה. למחרת היא התחרטה וביטלה את העיסקה. החברה טוענת שהיא שלחה הודעת ביטול עיסקה לחב' הסליקה, ויזה כאל, אבל עבר כבר יותר מחודש וטרם הגיע הזיכוי הכספי. א. כמה זמן לוקח לקבל זיכוי מחב' הסליקה ? ב. אני לא תמים ואני יודע שאולי הם בכלל לא שלחו הודעת ביטול שכזו, אז במקרה כזה האם לתבוע אותם בתביעות קטנות ? ג. בכלל איזה "סנקציות", למעט תביעה, יש לי בתור צרכן מול חברה "מתעללת" ומתעלמת ? על הענותכם ועל עזרתכם אודה !!! שמוליק

    • החזר כספי
      עו"ד אפי אהרונוב | 26/07/2010 19:25

      ערב טוב שמוליק, בשלב זה לא הייתי ממהר להגיש תביעה. מומלץ לפנות אל החברה בכתב ולהזהיר שבאם העניין לא יסודר תוך 30 ימים תגיש תביעה ותדרוש פיצוי משמעותי נוסף מעבר להחזר.

      • תודה רבה על המענה המהיר
        שמוליק | 27/07/2010 05:07

        כמו תמיד המענה מהיר, אמין, מקצועי ואדיב.ישר כח !!!!שמוליק