דיון בפגרה

  • האם מתקיימים משפטים בתקופת הפגרה?
    מירב | 14/07/2010 12:54

    האם בית משפט לתביעות קטנות מקיים דיונים בתקופת הפגרה? (נקבע לי מועד בשני באוגוסט). והאם תקופת הפגרה עוצרת את השעון ביחס להגשת כתב הגנה בבית משפט לתביעות קטנות? תודה

    • דיון בפגרה
      עו"ד אפי אהרונוב | 15/07/2010 17:35

      ערב טוב מירב, בחלק מבתי המשפט לתביעות קטנות מתקיימים דיונים גם במהלך הפגרה (כמעין "שירות מילואים" של שופטי השלום) ויש להיערך לכך בהתאם ולהגיש את כתבי הטענות בזמן.