ביטול עסקת סלולר

  • ביטול עסקת סלולר והקפאת ניוד
    שיר | 28/06/2010 22:47

    שלום רב,אתמול בערב (20:00) ביצעתי עסקת ניוד קו מסלקום לאורנג'+ רכישת מכשיר של אורנג'. כל זה נעשה בדוכן של  אורנג' בקניון, לאחר שמזה כמה ימים אני משווה בין תכניות שונות של אורנג' מול סלקום. ההצעה של סלקום, נכון לאתמול בערב, היתה גבוהה יותר ולכן ביצעתי ניוד.הניוד בפועל בוצע רק היום בשעה 19:00 (כמעט 24 שעות חלפו), כאשר החל מהיום בבוקר אני מתקשרת ללא הרף למוקד השירות של אורנג' והן לנציג המכירות שביצע את העסקה, ומבקשת להקפיא (לעצור זמנית) את הניוד, וזאת משתי סיבות: 1-סלקום מוכנים להציע לי חבילה משתלמת יותר כדי שלא אנייד, וכך לא אצטרך לשלם קנס גבוה על ניתוק. 2-המכשיר שקניתי לא משהו בכלל ואני מאוכזבת ממנו (אציין כי בנק' המכירה אין אפשרות "לשחק" ולראות את הפלאפונים בפעולה לפני הקנייה. את כל הנ"ל אמרתי לנציגי אורנג' השונים עמם דיברתי- ללא הועיל. טענו כי לא ניתן לבטל העסקה, וגם לא להקפיא הניוד, וזאת אפילו שלא חלפו 24 שעות והניוד כלל לא הושלם. בסלקום טוענים שאורנג' משקרים. גם מכרה שלי, עובדת אורנג', טוענת שאפשר לבטל/להקפיא ניוד. מה אפשר לעשות??? הם לא מוכנים לשמוע והנציג מכירות מסנן אותי מאתמול. הוא רק שלח לי SMS בו הוא טוען שלא ניתן להקפיא ניוד. האם זה חוקי כל ההתנהלות הזו?

    • ביטול עסקת סלולר
      עו"ד אפי אהרונוב | 30/06/2010 14:20

      שיר שלום, ניתן לבטל עסקה מסוג זה תוך 14 ימים מעת ההתקשרות, ואולם, עליך לפנות בעניין אל ביהמ"ש לתביעות קטנות שיורה על ביטול העסקה ויקנוס את החברה על סירובה לבטל את העסקה.

      • הבהרה
        שיר | 30/06/2010 15:48

        תודה רבה על תשובתך. האם תשובתך תקפה גם כאשר המדובר בעסקה שנחתמה בדוכן בקניון, ואני היא זו שפנתה אל הסוכן ולא להיפך? ועוד עניין- אני מתכננת לשלוח לאורנג' מכתב המתעד את השתלשלות העניינים ודורש ביטול. אם זה לא יעזור- תוך כמה זמן עלי להגיש התביעה?: אני שואלת כי נוסעת לחו"ל לחודשיים בעוד 3 שבועות ומניחה שלא אספיק עד אז. תודה רבה!

        • ועוד עניין חשוב
          שיר | 30/06/2010 15:50

          יש בדוכן שלט שאומר שלא ניתן להחזיר מוצרים או לבטל עסקה..