חיוב בגין שירותים נלווים

  • עסקת סלולר שבוטלה- מה לגבי שירותים נלווים?
    אורסולה | 22/06/2010 18:50

    שלום רב אבי רכש 2 מכשירים בחברת פרטנר והחזירם כעבור שבוע. קיבל וחתם על טופס של ביטול עסקה. כעבור כ-5 חודשים קיבל חשבונית לתשלום עבור שירותים נלווים. לא נאמר לו במעמד הביטול שעליו לבטל גם שירותים בנפרד. רק כאשר הגיע למשרדי החברה כשהוא כועס הציגו בפניו טופס ביטול שירותים וחתם עליו בחושבו שהעניין מסודר. כעת קיבל מכתב מעורכי דין שתובעים את הסכום ויותר. האם חברת פרטנר יכולה לגבות עבור שירותים שללא ספק לא היתה באפשרותו של אבי להשתמש בהם - כיון שהמכשירים הוחזרו? האם יש חוק בנושא? האם כדאי להגיע איתם לבית משפט - כי התחושה שהתנהלותם לוקה בחוסר תום לב תודה מראש על תשובתכם

    • חיוב בגין שירותים נלווים
      עו"ד אפי אהרונוב | 24/06/2010 14:51

      שלום אורסולה, בהנחה שלא ניתן לצרוך את השירות הנלווה לאחר ביטול העסקה, אני סבור שדרישת החברה חצופה ושיש סיכוי טוב לבוא עמה חשבון במסגרת הליך שיפוטי. עדיף בעיני ליזום הליך כזה ולהגיש תביעה קטנה ולא להמתין לכך שהחברה תפתח בהליך נגדך. שיהיה בהצלחה.