אחריות על ביטול טיסה

  • ביטול טיסה חברת תעופה או סוכן הנסיעות
    אורן | 22/06/2010 08:01

    יום לפני חזרתי ארצה קיבלתי הודעת SMS מסוכנות הנסיעות כי טיסת הקונקשין בוטלה חד צדדית עי חברת התעופה ואצטרך לבלות לילה ביעד (מדינה אפריקאית) כל נסיונותיי לקבל טיסה חליפית עלו בתוהו. על מנת לדעת איך לגשת לטפל בפיצוי האם אני עומד מול סוכנות הנסיעות (שטוענת שזו חברת התעופה) או מול המשרד בישראל של חברת התעופה. תודות. אורן

    • אחריות על ביטול טיסה
      עו"ד אפי אהרונוב | 23/06/2010 15:53

      אורן שלום, האחריות היא של הגורם ממנו ביצעת את ההזמנה, ככל שלא נאמר אחרת בהסכם ההתקשרות/ההזמנה. כ"כ ניתן, עקרונית, לתבוע את שני הגורמים.