פרטנר - המשך

  • פרטנר
    ולריה | 20/06/2010 18:20

    התחייבתי לתכנית של פרטנר לשלוש שנים - התכנית כללה תשלום עבור מכשיר סלולרי חדש וכן עבור דמי ביטוח. כעבור שנה, המכשיר לא עובד, ואין ביכולתה של פרטנר לתקנו. לדבריה, מדובר בפגם יצרן, ועל כן אינה מחוייבת בדבר. עם זאת, היא הציעה "לשדרג" את המכשיר, בתוכנית שמיטיבה מעט מעט ל"שידרוג" של לקוח רגיל, אולם הדבר דורש התחייבות נוספת ל-3 שנים. כמו כן, תנאי ההצעה אינם מוצאים חן בעיני, שכן הם מציעים לי לבחור מבין מספר קטן של מכשירים שאינם חדישים. אציין גם שזו הפעם השנייה שאינם מצליחים לתקן מכשיר שנרכש אצלם ובגין ליקוי זה מנסים (ובפעם הראשונה אף מצליחי) לשכנע אותי לשדרג. האם בית משפט לתביעות קטנות מתאים במקרה זה?

    • פרטנר - המשך
      ולריה | 20/06/2010 18:24

      אוסיף כי כשהבעתי את רצוני להתנתק מהחברה, וזאת בשל הפרה מצידה של פרטנר את ההתחייבות עימי, נאמר לי כי ההתנתקות הינה בעלות של כ-1600 ש"ח. האם יש מה לעשות?

      • פגם במכשיר
        עו"ד אפי אהרונוב | 22/06/2010 17:26

        ערב טוב ולריה, יש לבחון את הסכם ההתקשרות/הביטוח ולראות מי אחראי לתקינות המכשיר. על פניו טענת החברה נראית מופרכת אך יתכן והאחריות היא על גורם אחר ובמצב כזה יש לתבוע אותו ולא את החברה.

        • המשך...
          ולריה | 22/06/2010 20:08

          זאת, גם אם מדובר בסעיף קטן בתוך חוזה אחיד רב עמודים, שלא עלה לשיח בע"פ בעת ההתקשרות אף לא פעם אחת? (בנינו, לא נראה לי רעיום כל כך טוב לתבוע את נוקיה בבית משפט לתביעות קטנות)

          • .
            ולריה | 22/06/2010 20:09

            זאת, גם אם מדובר בסעיף קטן בתוך חוזה אחיד רב עמודים, שלא עלה לשיח בע"פ בעת ההתקשרות אף לא פעם אחת? (בנינו, לא נראה לי רעיום כל כך טוב לתבוע את נוקיה בבית משפט לתביעות קטנות)