תביעה בהיעדר ראיות

  • תביעה נגד סלקום
    ספיר | 20/06/2010 11:25

    כשעברנו ל'אורנ'ג' הם קנסו אותנו בסכום מופקע ביותר בטענה שאחותי שנתה את התוכנית שלה בשיחת טלפון,היא אומנם דיברה איתם בתאריך שהם אמרו אך היא אמרה לנציגה שהיא לא רוצה לשדרג.זו מילה שלנו כנגד מילה של סלקום..שאלה היא מה אפשר לעשות עם זה..?

    • תביעה בהיעדר ראיות
      עו"ד אפי אהרונוב | 21/06/2010 11:55

      ספיר שלום, בהיעדר ראיות אחרות הצלחתכם בתביעה תלויה ביכולת השכנוע שלכם את ביהמ"ש בצדקת טענתכם.

    • סלקום עשו לי בדיוק את אותו התרגיל שעשו לך
      לימור | 21/06/2010 13:24

      הי ספיר, אני הגשתי תביעה השבוע. כשבקשתי לנתק נייד שהתשלום בגינו ממזמן הסתיים ושהוא לא היה כמעט בשימוש. להפתעתי סלקום טענו ששנתי תוכנית ולכן עלי לשלם 700 ש"ח בגין הניתוק. הם שינו את הגרסאות שלהם מספר פעמים. כשראיתי שהם באופן עקבי משנים גרסאות התחלתי להקליט את השיחות. אני הגשתי תביעה נגדם השבוע! מקווה שהם ישלמו והרבה! אני מציעה לך לתבוע אותם, כי את לא היחידה וכנראה שהשופטים כבר יודעים שאת עוד קורבן של "שיטת מצליח" שלהם

    • ספיר שלום רב
      סלקום | 21/06/2010 16:35

      נשמח לבדוק את דברייך. אנא, העבירי לנו את פרטיך האישים בסלקום בצירוף הכינוי בפורום לכתובת המייל pniot2@cellcom.co.il בברכה, מחלקת השירות סלקום

    • תודה על העזרה..כניראה שנלך בכיוון הזה באמת..  לת
      ספיר | 23/06/2010 22:08