שטויות

  • תביעה לתשלום בצורת שובר
    נטלי | 19/06/2010 23:11

    שלום, לפני מספר חודשים פנו אלי טלפונית מחברה של " הגרלות לוטו" ****, הבחורה הייתה ממש אגרסיבית בשיטת המכירה שלה, אבל לא משנה בשורה התחתונה היא אמרה לי שאני אשלם 200 ש"ח לחודש הבטיחה לי ש"תמיד" זוכים ושאוכל לבטל בכול רגע שארצה, הסכמתי ונתתי לה את כרטיס האשראי הם ניסו לחייב סכום גדול והכרטיס לא עבר , אז פנו אלי מהחברה , ממחלקת חשבונות והיא הסבירה לי שניסו לחייב 1200 ש"ח וזה ממש לא היה מקובל עלי, בסופו של דבר היא אמרה שהיא תחייב בתשלומים של 200 ש"ח , כי זה לחצי שנה, מאד כעסתי ואמרתי לה שאף אחד לא אמר לי כלום על התחייבות לחצי שנה ושהנציגה אמרה שאוכל לבטל מול שרות הלקוחות בכול עת, ואפילו התעמתתי עם הנציגה שוב הבחורה במחלקת חשבונות אמרה שאוכל לבטל את העיסקה גם עכשו, אמרתי לה שאני מוכנה לתת לזה צאנס בתנאי שאוכל לבטל בכול עת, מכיוון ש"לפני שלקחו ממני את כרטיס האשראי זה מה שהבטיחו לי \ והיא הסכימה שילמתי 6 תשלומים, ומאז יש לי קצת בעיות עם הכרטיס אשראי והחיוב חזר,ואני רוצה לבטל את העיסקה הם שלחו לי בדואר שובר תשלום של בנק הדואר, על סך היתרה מה אני יכולה לעשות מבחינה משפטית ? זכותי לבטל? לא חתמתי על שום מסמך

    • שטויות
      עינב | 20/06/2010 11:32

      אני מכירה חברותץ מסוג זה גם מחלקת הגבייה שלהן היא מחלקה שקרית בדיוק כמו החברות האלו למיניהן שמבטיחות זכייה בלוטו ורק גונבול מאנשים תמימים..עבדתי פעם בפמערכת הזו עד שהבנתי את השיטה וברחתי.. אין לך מה לפחד לא יתבעו אותך ולא כלום..הם בעצמם פוחדים כי הם יודעים שהכל זה נוכלות אחת גדולה

      • תוספת חשובה
        נטלי | 28/06/2010 22:48

        הי עינב תודה על תשובתך, היא קצת מרגיעה, אבל הנציגה דיברה איתי אח"כ שוב ואמרה שהם שלחו לי תקנון וכתוב שם שבעסקה לחצי שנה וזה בעצם מסמוך של כול מה שדיברו איתי בטלפון ושהם יכולים לשלוח לי הצמדה וריבית אז היא תעשה לי טובה ותשלח 3 שוברים בתשלומים האם את בטוחה שמבחינה חוקית אני מוגנת? קוראים להם ספורטאלק