הטעיה של מדביר

  • מדביר שהונה אותי
    חגשף | 18/06/2010 09:18

    הזמנתי מדביר לדירת הקרקע שלי (עליה קיבל המדביר פרטים מראש). סוכם על מחיר של 270 ש"ח עבור ג'וקים, נמלים, עכבישים וחרקי מזון. כשהגיע העובד מטעמו החל להפחידני קשות בגין חולדות ונדלים ובסופו של דבר שילמתי 870 ש"ח. כשהתברר לי, בדיעבד, שהמחיר אמור היה להיות 450 ש"ח (התקשרתי לבעלים כלקוחה חדשה ופירטתי את גודל הבית ואת המזיקים עבורם נדרש ריסוס), ביקשתי ההפרש חזרה מן הבעלים. הייתה בינינו שרשרת שיחות, הוא סירב להחזיר ההפרש והציע לבצע ריסוס שעלותו 150-200 ש"ח אצל מי שאבחר. עוד אני חושדת, כי העובד שהיה אצלי איננו מדביר ו/או עובד הדברה, בעקבות סירובו של הבעלים לפקסס אליי תעודה כלשהי המעידה על כך (כולל טריקת טלפון בפניי כשביקשתי זאת). יצויין, כי אני אם חד הורית לשני תינוקות, דבר שהיה ידוע למדביר, וחידד את הפחד שיצר אצלי בעורמה רבה. אני חשה מרומה עד עמקי הנשמה, העניין לא עוזב אותי גם כחודש וחצי אחרי. אני מרגישה שניצלו את מצוקתי, הפחידו אותי וגרמו לי לשלם סכום מופרך לכל הדעות על הדברה... סה"כ הדברה!!! אני רוצה לתבוע על כל הסכום + עוגמת נפש. אבקש דעתכם. תודה

    • הטעיה של מדביר
      עו"ד אפי אהרונוב | 21/06/2010 11:51

      שלום רב, מחיר מופקע אינו מהווה עילה לתביעה, ככל שהבעת את הסכמתך לשלם אותו. באם את סבורה שתוכלי לשכנע את ביהמ"ש שהטעו אותך ו/או הפעילו עליך לחץ פסול וכיו"ב, יש מקום לשקול תביעה, אך קחי בחשבון שאף אם תביעתך תצלח, ככל הנראה, לא תזכי בסכום כסף משמעותי מעבר לכמה מאות שקלים.