חריגה מחבילת גלישה

  • אורנג
    מעיין | 17/06/2010 17:58

    שלום רב ,אספר בקצרה ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי,לפני כחצי שנה עשיתי עסקה עם אורנג על אינרנט שבה אני גולשת 5 MBומשלמת 83 שח,הכל היה נפלא עד שלפני מספר ימים אורנג הורידו לי מהחשבון 1187 שח!לפני טענתם חרגתי מכמות הגלישה ב 2 MB:1אין לי ילדים קטנים בבית ואני אחראית על המחשב וגלשתי כמו בכל חודש לכן נראה לי מופרך שהן אומרים שחרגתי מכמות הגלישה שלי2.לטענתם נשלחה אליי הודעת SMS המתריאה על החריגה אך לא קבלתי שום הודעה3.נגיד ובאמת חרגתי-אז האם על חצי מכמות הגלישה שלי שעולה 83 הם יכולים לגבות 1187 שח?!4.אורנג הסכימו לזכות אותי ב 604 שח,אם באמת חרגתי וזהו כסף שמגיע להם מדוע הם הסכימו לזכות אותי?אני מתכוונת ללכת איתם עד הסוף בעניין מה באפשרותי לעשות מבחינת תביעה

    • חריגה מחבילת גלישה
      עו"ד אפי אהרונוב | 21/06/2010 11:47

      מעיין שלום, התופעה שאת מתארת מוכרת. אנשים חורגים מחבילת הגלישה ומקבלים חשבון גבוה משמעותית, והחברה מציעה להתפשר כך שהיא עדיין גובה סכום גבוה משמעותית. היו מספר אזרחים שלקחו את העניין לביהמ"ש והצליחו להסיר מעליהם את רוע הגזירה לאחר שהוכיחו כי לא יידעו אותם בדבר האפשרות לחריגה והמחיר של החריגה.

      • תודה
        מעיין | 21/06/2010 12:05

        אורנג הסכימו לזכות אותי על מלוא הסכום לאחר שאיימתי שאתבע אותם.תודה רבה