תגובה

  • טענת פרעתי
    חיה | 27/07/2009 02:26

    בן זוגי ואני מנהלים חשבון משותף. הוא חייב בתיק הוצל"פ אך טען פרעתי לטענת הקיזוז משום שיש בידו פסק דין בעל חובות משולבים הדדיים. הזוכה םתח לו תיק והפעיל עיקול על החשבוןחצי מהחשבון שלי ופניתי בבקשה שלא יעקלו את עספי הרשם הסכים וביקש אישור מהבנק אך לצערי הוא אישר מימושהיינו עשה פעולה סותרתהאם טענת פרעתי אינה מהווה בעצם מעשה בית דין ולען יש עיכוב הליכים בתיק ובנוסף כיצד רשם נותן שתי פעוולות סותרות וכיצד ניתן להסיר את העיקול ואת המימושתודה חיהנ.ב. זה שחוף לי ביותר

    • תגובה
      עו"ד משה שרגא | 27/07/2009 09:22

      יש לבחון את התיק באופן מדוקדק דבר שלא ניתן לעשות בפורום. יכול להיות - שהרשם ביקש אישור בנק וזה לא הומצא במועד ולפיכך אושר המימוש.

      • הרשמת נתהנ לי 20 יום להשיג אישור אך לאחר יום נתנה
        חיה | 28/07/2009 19:52

        מימוש.השאלה שלי הייתה ברמה העקרונית בוודאי שאוכל להגיע לייעוץ עם בן זוגי אבל רק רצינו לדעת כיצד מתעלמים מטרענת פרעתי לאחר דיון בנושא ולטחא שהיא פרי פסק דין של חיוביים משולבים הדדיים האם עיקול לאחר שיש עיקול על בית המגורים גם על בנק הוא בכלל חוקי? מדוע לא צחכים להליך כינוס ולאחר מכן משערכים את היתרה ואז פועלים מדוע עיקרון המידתיות בעיקול אינה אופציה פה?