תלוי כמה אתה מאמין לחבר

  • רכב משועבד - חשש לעיקול מיידי
    חנן | 12/07/2009 11:30

    הרכב שברשותי משועבד לטובת הלוואה שלקח חבר שלי. החבר בחובות והחשבון שלו מעוקל. למרות שלדבריו ההלוואה שאליה הרכב משועבד כבר הוחזרה, האם על הרכב שבבעלותי יש סכנת עיקול? אודה מאוד להתייחסות מהירה.

    • תלוי כמה אתה מאמין לחבר  לת
      עו"ד משה שרגא | 13/07/2009 07:06

      • תודה רבה על התשובה אז
        חנן | 13/07/2009 08:59

        אני מבין מהתשובה כי אם ההלוואה לא כוסתה אצטרך להתמודד עם פרידה קרובה מהרכב. האם הבנתי נכון? היש דרך להתמודד עם חשש זה? מה לעשות???????