מיצוי הליכים בהוצאה לפועל

  • הוצל"פ
    אלכס-ג. | 08/07/2009 22:45

    הגשתי בקשת זוכה,נגד עו"ד שאינו ממלא אחר פס"ד ואינו משלם אלה רק אחרי פקודות מאסר מזה שנים.נדחתי ע"י ההוצל"פ. וסורבתי לבקשתי. מה עלי לעשות .עד לפני חודשיים כך פעלתי וזה עבד קשה אבל עבד.אודה מאוד לעצתכם. בתודה

    • מיצוי הליכים בהוצאה לפועל
      עו"ד משה שרגא | 10/07/2009 09:20

      ניתן לפעול היום , ועוד יותר בעתיד הקרוב, בדרכים אחרות, על פי החוק המתוקן. אם החייב עו"ד ניתן בנוסף לפנות בתלונה לועד המחוזי של לשכת עורכי הדין. נסה לברר אם יש לחייב נכסים.

      • הוצל"פ
        אלכס ג. | 10/07/2009 09:48

        משה תודה,עד היום זו הדרך היחידה שהייתה להוציא כסף. הנילון הוא עו"ד,עד היום הסתיר את נכסיו בהצלחה רבה,לשכת עו"ד לצערי היא פקיציה מיותרת שמביישת את המקצוע. מה בכל זאת ניתן לעשות כנגד החייב. בתודה-אלכס

        • איני מסכים עימך כלל וכלל
          עו"ד משה שרגא | 10/07/2009 11:47

          מנסיוני - גביה מעו"ד הינה אפשרית בהחלט. ההתבטאות בעניין לשכת עוה"ד אינה במקומה. יתכן ויש לך ביקורת על הלשכה, בכל מקרה מאדם כמוך הייתי מצפה לביקורת עניינית ולא להטחה כללית. אני סבור כי הלשכה פועלת לקידום המקצוע והגנה על זכויות אדם. הלשכה אינה מושלמת. גם אני טועה לפעמים (שאל את אשתי...) וכנראה גם אתה אינך מושלם.

          • הוצל"פ
            אלכס-ג. | 10/07/2009 16:19

            משה ,תודה וסליחה,חבל שלקחת את הערה שלי לאן שלקחת.בעניין הלישכה. ועוד יותר חבל לי שלא ענית לי אם יש לי מה לעשות ואיך לפעול בעניין ההוצל"פ. אילו יכולתי הייתי מציג בפניך את כל השתלשלות העניין מזה 8שנים,ואז הייתי מבין למה כתבתי את שכתבתי.שיהיה לך אחלה שבת-שלום. ואם תרצה לענות לי אשמח מאוד, בעניין הלשכה אני מיציתי את עצמי ודע לך שתיקי פתוח ועדיין עומד.לשמחתי הצדק למזלי הוא לטובתי בכל הפרמטריים.