תשובה.

  • חובות לפני 20 שנה ..
    שמוליק | 08/07/2009 09:11

    לפני 20 שנה בערך פתחתי מסעדה עם אח שלי השקענו המון ולא בדיוק הצליח לנו ..העסק קרס . היו חובות בנק ..וצקים לספקים למינהם ..עם הבנק הסדרנו את החוב . מאז ונכון להיום יש נגדי כ20 תביעות בבתי משפט בכל הארץ על צקים שנתנו אז ..עבר קרוב ל20 שנה ..השאלה שלי .. תקופה כזו ארוכה .לא קיים חוק התישנות ?.. כי רוב הצקים בתקופה ההיא היו לא יותר מ2000 ש"ח ..היום החוב עומד על 200000 אלך ש"ח .אשמח לתשובה ויעוץ .. שמוליק

    • תשובה.
      עו"ד מיכל | 08/07/2009 09:52

      אין התיישנות. בסדר גודל כזה של חובות מומלץ לפנות להליכי פש"ר או לכל הפחות להכרזה על חייב מוגבל שתביא לאיחוד התיקים נגדך ולתשלום סכום חודשי שיקבל עליך מול כל הנושים.

      • סגירת החובות
        שמוליק | 08/07/2009 10:22

        שלום מיכל . אני פונה אלכם ביעוץ והכוונה מה עלי לעשות כדי לסגור את החוב והתיקים. מאז עבדתי וחייתי במקומות מזדמנים ..נכון להיום סוף סוף התחתנתי .ואני מאוד רוצה לקנות בית ולהתמסד . יש לי קרוב ל100000 ש"ח שחסכתי כל השנים . . אני מאוד רוצה לסגור את החוב הזה . הבעיה היא .שאני צריך ללכת אחד אחד . ונסות להגיע איתו לפשרה .. וזה מאוד קשה .. אולי את יכולה להמליץ לי על עו"ד . שיוכל לטפל במקרה שלי ? תודה שמוליק

        • תשובה
          עו"ד מיכל סגור | 08/07/2009 15:18

          אכן, יש לפנות לב"כ הזוכים השונים ולנסות להגיע איתם להסדר החוב. יש סיכוי טוב שבסכום של 50% מסך החובות תצליח לסגור את תיקי ההוצל"פ נגדך.**** הודעה נערכה *****