בהיעדר פירוט מספיק לא ניתן להשיב במקרה זה

  • חוב תשלומים בתיק הוצל"פ
    ניצה | 07/07/2009 17:21

    1.שלמתי חוב שהיה לי בתיק האיחוד בהוצל"פ. האם יש אפשרות שלא תערך לי שוב חקירת יכולת? 2. החוב קרה בגלל גיסי שרימה אותי, יש דרך כלשהיא שהחוב לא יפול עלי?

    • בהיעדר פירוט מספיק לא ניתן להשיב במקרה זה  לת
      עו"ד שווץ איתן | 08/07/2009 23:33

    • עד כמה עלי לפרט בנושא החוב שיש לי בגלל גיסי?
      אורית 13 | 09/07/2009 04:30

      גיסי (אחיו של בעלי ז"ל), החתים אותי במרמה על צ'קים שפרט ללא ידיעתי בשוק האפור. לפני כ- 10 שנים. הוא חייב לי כ-100.000 ש"ח. מה האפשרויות שיש לי, לקבל ממנו את הכסך שאני כל הזמן משלמת במקומו? הואלא עובד קבוע ולא מחזיר לי את החוב. ולי יש תיק איחוד בהוצל"פ. מה עוד עלי ופרט?