לא מוכרת לי אפשרות לקבל פטור מהפקדת הפקדון בקופת הכונס הרשמי כתנאי להגשת הבקשה לפשיטת רגל

  • בקשת פטור תשלום אגרת פש"ר
    א | 07/07/2009 16:03

    הגשתי בקשה להליך פש"ר יש לי עו"ד שמסייע לי בסכום ממש זעום בגלל מצבי פניתי לסיוע המשפטי ולפיהם בגלל הברוטו של בעלי אנני זכאית למרות שמשכורתו מעוקלת ויש לי מחלה ממארת רציתי לדעת האם יש דרך שבה אוכל להגיש בקשה לפטור מהאגרה (2500) לאור מצבי הנ"ל גם הכלכלי יש לי ילדים קטנים מתחת לגיל 6 ואיפה וכיצד ניתן להגיש אודה לכם על ההכוונה שבוע טוב

    • לא מוכרת לי אפשרות לקבל פטור מהפקדת הפקדון בקופת הכונס הרשמי כתנאי להגשת הבקשה לפשיטת רגל  לת
      עו"ד שווץ איתן | 08/07/2009 23:28