כאשר המעסיק לא פועל בהתאם להוראות צו הכינוס ופקודת פשיטת הרגל ניתן לבקש מבית המשפט לתת הוראות מתאימו

  • ביטול עיקול משכורת - צו כינוס
    ד | 07/07/2009 16:01

    שלום יש בידי צו כינוס של הכנ"ר והחלטה של המחוזי אשר כל התיקים מעוכבים יש לי עיקול על המשכורת והכסף מעוכב במקום העבודה מסרתי להם את החלטת הכנ"ר לעכב "להעמיד" לרבות עיקולים וכו´... משום מה מקום העבודה לא מסכים לשחרר את הכסף למרות שיש להם החלטת כנ"ר והחלטת רשם הוצל"פ לעכב ו"להעמיד" השאלה שלי כזו מה הכוונה במושג משפטי "להעמיד" (האם זה לבטל) ומה עליי לעשות שלא עשיתי וניסיתי על מנת לשחרר את הכספים שלי ממקום העבודה הגשתי גם במקביל ביטול הליכים במחוזי ומחכים לתגובת מקום העבודה שגם זה תמוהה בזמן שהכנ"ר החליט להעמיד את כל ההליכים נגדי תודה רבה

    • כאשר המעסיק לא פועל בהתאם להוראות צו הכינוס ופקודת פשיטת הרגל ניתן לבקש מבית המשפט לתת הוראות מתאימו
      עו"ד שווץ איתן | 08/07/2009 23:27

      או לחילופין, לבקש מכתב מהכונס הרשמי לפיו אין לכונס הרשמי התנגדות לתשלום המשכורת. (אם זה יעבוד אז לא יהיה צורך בהגשת הבקשה לבית המשפט..) בהצלחה!