מחסני נעמן

  • עמידה בתקנון של מכרזי הוצל"פ
    אליעזר רוטנברג | 06/07/2009 08:45

    ו כבר הפעם השלישית שאני מגיש הצעה להשתתף במכרז של מס הכנסה, באמצעות חברת מחסני נעמן בע"מ המחזיקה לצורך המכרזים את הרכב ואת המטלטלין במחסניה. בכל פעם שהיגשתי את הצעתי - אין תגובה אם זכיתי או לא בספר התוצאות של המכרזים. כאשר התלוננתי בפני מנהל בתי המשפט, בפני הממונה על המכרזים בהוצל"פ ובפני נציגי מס הכנסה שהציעו את המכרזים. הבטיחו לי שבפעם הבאה העניין ישתפר והסעיף בתקנון המאפשר סוברניות למס הכנסה לא לקבל את ההצעה הגבוהה ביותר או כל הצעה שהיא מהלקוחות המשתתפים במכרז. גרמה לי וכנראה ללקוחות נוספים, הפסד כספי של דמי ההשתתפות במכרז ואחזקת כספי פקדון במשך 3 שבועות לפחות. לאחר שהנהלת מחסני נעמן בע"מ, פודים את דמי הפקדון במזומן ומחזירים ללקוח שלא זכה את כספו - מבלי שבכלל תהיה תגובה מדוע אף אחד לא זכה בפריט זה במכרז. במכרז הבא רואים שוב את הפריט במכרז וחוזר חלילה. מי יוכל לסייע לי מול הנהלת בתי המשפט, מול הנהלת מחסני עובה נעמן ומול מס הכנסה בעוול הכרוך בטירחה ובהוצאה כספית "עקרה"?.

    • מחסני נעמן
      glmn | 13/08/2009 13:19

      אתה צודק. קיים חוסר שקיפות בכל ההליך של המכרזים שם. ושים לב שמדובר לרוב באותם שמות המופיעים כזוכים...לגבי המכרזים של ההוצל"פ, הם אינם מפרסמים מחירי מינימום. דבר היוצר בעצם העדפה ל "מקורבים" שכנראה איכשהו בעלי גישה למחירים אלו. עלי לציין שבפנייתי במכרז האחרון לגבי רכבים שלא נמכרו לבסוף, הם בדקו וענו לי שלא הגעתי למחיר המינימום.כדאי לך להתקשר ויענו לך.בנוסף מי שאינו בעל נסיון במכרזים, יתקשה מאוד לקבוע מחיר שמצד אחד יעבור את המינימום ומצד שני לא יגרום להפסד במידה שהרכב במצב לא תקין. לראיה שים לב לכמות הזניחה באחוזים של הרכבים הנמכרים במכרז לעומת אלה שמוצעים מלכתחילה..