אני לא מבין אין מצב של 21 יום,

  • תענו בבקשה
    שולי | 06/07/2009 04:20

    חוף ביותרזף האם לאחר שהזוכה לא שלח לי התרעה פתח תיק והגיעה אלי אזהרה ולאחר שבתוך 21 ימי תגובה עיקלו את חשבון הבנק שלי האם זה אקט חוקי של הוצלפ? הגשתי ראיות וארבע בקשות לבטל את העיקול הלא חוקי והרשמת א מגיבה ונתנה לזוכה מימוש בימים אלה האם זה הגיוני הגשתי טענת פרעתי מפוטת יש לי זכות לדיון האם כדאי לערער בבית משפט למשפחה והאם זה לוקח זמן רב מה אעשה כדי לעכב את המימוש הלא חוקי תודה שולי

    • אני לא מבין אין מצב של 21 יום,
      רוני | 06/07/2009 20:45

      איך הגעת ל- 21 ימים, {יש עוד 14 ימיי דואר}, ומדובר במימוש פסק דין, ע"י הוצל"פ, ידעת על חובך ? לא הגבת לנייר האדום בזמן הנקוב ? מה חשבת בדיחה ? אם לא היית חותם על קבלת הנייר האדום לא היית כאן עכשיו, משהוא לא ברור כאן בכלל, ואיך קבעת 21 ימיי לפי איזה חשבון? לךליעוץ אצל עו"ד סתם - 1

    • עיקול בהוצאה לפועל
      עו"ד משה שרגא | 07/07/2009 08:06

      לאחר 21 יום ניתן לעקל כל נכס. במקביל לבקשה בטענת פרעתי ניתן להגיש בקשה לעיכוב הליכים. למה את חושבת שטענת פרעתי היא טענה ראויה?