אני לא עו"ד, אבל עברתי את זה לבד

  • בקשה לעיכוב ביצוע הליכי הוצל"פ
    מירי | 05/07/2009 18:28

    אני עורכת דין המייצגת חברת ביטוח. הוגשה נגדי בקשה למימוש תובענה בהוצל"פ, הגשתי התנגדות לביצוע תובענה ובקשה להארכת מועד, והתיק עבר לבית משפט למתן החלטות. בינתיים ננקטו הליכים כגון עיקול ומימוש כספים בידי צד ג'. אני אמורה להגיש בקשה לעיכוב ביצוע. מה המבחנים שאני צריכה לעמוד בהם/ מה עליי להוכיחבגוף הבקשה? האם זה דומה לבקשה לעיכוב הליכים כאשר ניתן פסק דין?

    • אני לא עו"ד, אבל עברתי את זה לבד
      roni | 06/07/2009 20:37

      נכון מאוד , עיכוב הליכים זה עיכוב, אולם יתכן וייש חשש כי יבריחו ו/או יעלימו כספים ו/או ציוד, והוכיחו כי כי יתכן הנ"ל, אז מבצעים עיקולים, כמו בעיקוב יציאה צריך צד ג' לערוב לעיכוב, מקווה שעזרתי סתם - 1

    • אכן דומה לעיכוב ביצוע פס"ד  לת
      עו"ד משה שרגא | 07/07/2009 08:04