נ"ב

  • דחוף
    נילי | 23/06/2009 12:33

    היום הגיע אליי מישהו שטען שהוא מהוצאה לפועל, עם שתי צ'קים שאני חייבת, הוא אמר שיביא צו ושתוך יומיים הוא יעקל את כל הרהיטים של הבית, תיראה הבית שאני גרה בו הוא לא הבית שלי אלא של אימי נשמתה בגן עדן. האם הוא יכול לעקל את הרהיטים שלא שייכים לי? לפני הליכי הוצאה לפועל לא אמור להגיע לי מכתב ראשון או שני?

    • נ"ב
      נילי | 23/06/2009 12:49

      הבית של עמידר. אני לא עובדת מתקיימת בהבטחת הכנסה. תודה.

      • תצהיר
        ראם | 23/06/2009 15:38

        אם תזדרזי לעשות תצהיר על מטלטלין ע"י עו"ד והוא ידאג להחתים אותו בביהמ"ש לא יוכלו לעקל לך מהבית אם הציוד לא שלך.

        • דחוף
          נילי | 24/06/2009 19:05

          שלום, יש לי כבר תיק בהוצאה לפועל, הגיע לי עוד תיק מויזה, והגיע אליי מישהו מהוצאה לפועל בקשר לשיקים. השאלה האם אני יכולה לעשות איחוד תיקים? איך מתחילים? תודה

    • ספק רב באם מדובר בגורם מוסמך  לת
      עו"ד משה שרגא | 23/06/2009 16:52