תגובה למיטל

  • דחוף בבקשה
    מיטל | 23/06/2009 09:24

    שמי מיטל ואני בת 29, נקלעתי לחובות שונים והיום בבוקר הגיעו מהוצל"פ על מנת לקחת אותי לבית משפט..אני עובדת בעבודות מזדמנות ובתחילת החודש מתחילה עבודה מסודרת, בשכר של 5200, הבטחתי לשוטר שהגיע שאגיע מחר ללשכת הוצל"פ ואפקסס אליו את הפרוטוקול, מה ההליך שצפוי לי מחר והאם אני צריכה לשלם סכום מסויים? האם אני יכולה להגיש בקשה לאיחוד תיקים לבד או עדיף עו"ד, והאם עצם הגשת הבקשה תעכב בנתיים הליכים נגדי? בבקשה זה דחוף

    • תגובה למיטל
      ענבח הדר, עו"ד | 23/06/2009 12:08

      תראי מיטל, הסיטואציה שאת מעלה היא שנפתח נגדך תיק הוצל"פ והתבקש פק' הבאה או מאסר בגין אי תשלום. אם בכוונתך לשלם עבור התיקים( אם מדובר בחוב שאת מסכימה לו), את צריכה להראות לבית המשפט שאת רוצה לשלם ולכן עליך לפנות ללשכת הוהצל"פ על מנת לפרוס את החוב לתשלומים ולהתחיל לשלם. עצם התשלום ימנע מהתובע /זוכה שמצבע נגדך פעולות לקבל צו הבאה או מאסר. אם התיקים מורכבים אני ממליצה לקחת עו"ד לפחות לדיון הראשון / שני על מנת לקבוע עובדה מסויימת שלאחריה תוכלי לחיות בשקט.

      • תודה
        מיטל | 23/06/2009 13:29

        תודה רבה. אני חושבת שכרגע אני אגש בבוקר ללשכת הוצל"פ ואכנס לרשמת על מנת לטפל בפקודה הנ"ל. בקשר לעו"ד אני הייתי לוקחת אבל התשלום כרגע גדול עליי ורק מתחילת חודש הבא אוכל להרשות לעצמי, לכן כרגע אעשה מה שאני אוכל בעצמי. השאלה שלי הייתה האם בכלל אוכל להגיש בקשה לאיחוד תיקים למרות שכבר הוצאה נגדי צו הבאה.