חשוב לציין

  • חובות
    מיכאל | 23/06/2009 08:00

    שלום רב,2 אחים שלי בהיותם קטינים דיברו הרבה בטלפון לחול, וכאשר הגיעו החשבונות לשלם הם החביאו אותם. (אז היינו עולים חדשים, ואמא שלי לא הבינה דבר מדוע הם לא מגיעים)מה שנוצר זה שפשוט בזק תבעו אותה והיא כרגע משלמת כל חודש 100 שקל על תיק אחד ו200 על תיק שני, יש 2 תיקים על הטלפונים. הבעיה היא שהיא משלמת והחובות גודלים יותר ויותר. הריבית פשוט עולה, מה אפשר לעשות על מנת להוריד את הסכום של החובות? אני אשמח לתשובה.תודה

    • חשוב לציין
      מיכאל | 23/06/2009 08:01

      שהיא משלמת מזה כ8 שנים כבר על החובות. והחוב רק עולה.

    • תשובה
      ענבל הדר, עו"ד | 23/06/2009 12:12

      הבעיה שבהוצל"פ הריבית מאוד גבוה ובהמון מקרים משלמים ומשלמים ולא ממש מתקדמים בתשלום חוב הקרן. אני ממליצה לבוא בדברים מול הזוכה ולהגיע להסדר תשלומים עם הזוכה. כדאי לקחת הלוואה מהבנק ולשלם ריבית שלהם מאשר ריבית של הוצל"פ.