הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

פינוי מדירה ע"י ההוצאה לפועל

  • פינוי נכה מדירה עקב אי תשלום משכנתא
    שי | 21/06/2009 18:32

    שלום רב, הוריי נקלעו בשנה האחרונה לקשיים כלכליים ועקב כך נוצר עיכוב בתשלומי המשכנתא השוטפים. אולם בחצי השנה האחרונה, הם עומדים בתשלומי המשכנתא החודשיים, ובנוסף החזירו סכום נכבד מהחוב שלהם. הפגיור בתשלומי המשכנתא נוצר עקב בעיות כלכליות וסגירת חנות בהפסדים. אנחנו מנסים להגיע עם העו"ד של הבנק להסדר, אך ללא הועיל. הוא הוציא צו פינוי לימים הקרובים מהדירה, אבי גם הוא נכה ב100% של ביטוח לאומי וגם נכה של 70% ניידות עקב מגבלות קשות ברגליים. אנחנו מנסים להגיע איתו להסדר אך ללא הועיל, הוא לא מוכן לפרט לנו מהו החוב שלנו לבנק שאינו גדול (בקושי 20 אלף ש"ח). מה עושים???? כרגע אנחנו ממתינים להחלטה של הוצאה לפועל. האם הוצאה לפועל יכולה לזרוק את הוריי לרחוב (על אף כל המאמצים?)? תודה לכם, שי

    • פינוי מדירה ע"י ההוצאה לפועל
      עו"ד משה שרגא | 22/06/2009 08:07

      לאחרונה הוקשחו התנאים לפינוי מדירה. יחד עם זאת, יעוץ פרטני על פי הפרטים החלקיים שנמסרו כאן וללא בחינת כל המסמכים אינו רציני.