הסדר תשלומים בהוצאה לפועל

  • דרישה לשחרור כספים
    עו"ד דורי | 19/06/2009 20:03

    שלום.... לפני 3 חודשים טיפלתי בעניינו של חייב בחוב בהוצל"פ והסדרתי לו את התשלומים. לפני שבוע פנה אליי החייב ואמר שהוא בדק את החוב ועדיין לא ירד ממנו כלום למרות שהוא שילם 3 שוברים . לכן אני התקשרתי למוקד שם אמרו לי שעליי להגיש בקשה לשחרור הכספים לזוכה. שאלתי היא מהם הדברים שיש לציין בעת כתיבת הדרישה. תודה

    • הסדר תשלומים בהוצאה לפועל
      עו"ד משה שרגא | 21/06/2009 06:48

      האם ביקשת לתת להסדר תוקף של החלטה? אם כן, אתה יכול לציין זאת והבקשה תהייה קלה יותר. אם לא, זה סוג של טענת "פרעתי".