לבקש ניתן הכל

  • האם יש דרך להפקיד ערבון ולשחרר מעוקל?
    בובו | 14/06/2009 16:03

    שלום רב, האם כאשר עוקל רכב בשל חוב של 10,000 ש"ח. הרכב שווה הרבה יותר והחייב חולק על עצם החבות שלו. הוגשה התנגדות לבקשה לביצוע שטר וכרגע העניין מצוי בביהמ"ש השלום. האם ניתן להפקיד ערבון בכדי לשחרר את הרכב המעוקל בינתיים? כמה ערבות צריך להפקיד? האם ניתן לדרוש שהרכב בינתיים יהיה אצל החייב שכאמור חולק על עצם החבות, מבלי להפקיד ערבות?

    • לבקש ניתן הכל
      עו"ד משה שרגא | 15/06/2009 07:41

      סביר לבקש הפקדה כספית בגובה שני שליש משווי הרכב למימוש מהיר

      • מדוע כלכך הרבה?
        בובו | 15/06/2009 12:35

        מדובר ברכב בשווי של 80,000 ש"ח שנלקח בגין חוב של 10,000 ש"ח. הרכב שווה פי 8 מהחוב אז מדוע עלי להפקיד ערבון של שני שליש שזה הרבה יותר משווי החוב כולו? בנוסף השיק הוצא ממני במרמה! ולא קיבלתי שום תמורה ככה שאני חולק על עצם החבות. בינתיים לקחו לי את הרכב, אין כל דרך להחזיק ברכבי עד שיהיה דיון לבירור החבות???