ניתן להגיש בקשה בעילת "פרעתי" כנגד החיובים שהוגשו לביצוע ולשלם את שאינו שנוי במחלוקת

  • היתנגדות להוצל"פ
    ראובן | 07/06/2009 09:27

    אישתי פתחה תיק בהוצל"פ לגבי הפרשי מזונות,והוצאות כמו שיניים,קייטנה,חוגים,וכו'. החשבוניות החל מ 2007 , כמו כן לפי פסק דין שניתן בביהמ"ש לעינניני משפחה עליה היה להציג לי או לבא כוחי חשבוניות,היום אנחנו כבר ב 2009 עד היום קיבלנו רק כמה חשבוניות ע"ס 2000 ש"ח שישנם בתיק. אולם אישתי שתחייה הפסיקה להביא חשבוניות לבא כוחי או לי אמרה שהיא רוצה שאני אשלם לה רק עם ריביות ולכן הגישה את כל החשבוניות שברשותה עד היום ישירות להוצ"לפ ע"ס 17000 ש"ח. שאלותיי ה ם : 1. האם היא יכולה לגבות רטרו אם לא הגישה בזמן ולפי מתן פסק דין ? יש פה איזשהו חוסר תום לב? השתהות?מה החוק אומר?ואיך להיתמודד? העורך דין שלי לא מייצג אותי בהוצל"פ. מה עושים?(וזאת לגבי הוצאות שיניים,קייטנה, חוגים,וכו') 2. אני ביקשתי מימנה לגבי הפרשי מזונות שתשלח מה מגיע לה לבא כוחי ( מתועד ב אס אם אס) והיא ענתה לי " הכל דרך עו"ד". עד היום לא קיבלתי מימנה או מבא כוחה כמה צריך לשלם.מה עושים? לגבי מזונות הפרשים אין לי בעיה לשלם מזומן. 3.אני מודה לכם על תשובותיכם בהקדם. תודה.

    • ניתן להגיש בקשה בעילת "פרעתי" כנגד החיובים שהוגשו לביצוע ולשלם את שאינו שנוי במחלוקת  לת
      עו"ד שווץ איתן | 07/06/2009 13:44

      • "פרעתי" מה הפירוש?
        ראובן | 08/06/2009 09:44

        מה הכוונה "פרעתי" לא מבין את המושג. ועוד שאלה היא הגישה 17000 ש"ח בתביעה, אבל זה צריך להיתחלק ביננו חצי חצי. למה התביעה לא היתה על חצי? האם אפשר לבטל את התביעה ביכלל על סמך זה? כתבתי בכתב הגנה שזה חצי ולא הסכום המלא כמו שמוצג.