לא ניתן לאסור חייב מבלי לבצע המצאה מלאה של האזהרה

  • מזונות-פקודת מעצר
    אק | 03/06/2009 09:30

    התחלתי בהליך הוצאה לפועל בגין אי תשלום מזונות(אי תשלום כבר 7 חודשים) הגרוש שלי התחמק שוב ושוב מקבלת המסירה לבסוף ביצעו הדבקה בכתובת הידועה לנו שמתגורר וכן בבית הוריו. עברו כבר 21 יום. מה עליי לעשות הלאה? והאם אני יכולה להחזיק בהעתק של הצו ולהתקשר למשטרה שיגיעו לבצע את הצו כשאני רואה אותו נכנס לבית בו הוא מתגורר. או בכל מקום אחר. תודה מראש

    • לא ניתן לאסור חייב מבלי לבצע המצאה מלאה של האזהרה  לת
      עו"ד שווץ איתן | 03/06/2009 11:09

      • מה זאת אומרת המצאה מלאה?  לת
        אק | 03/06/2009 12:01

        • המצאה מלאה
          עו"ד שווץ איתן | 07/06/2009 07:27

          מסירת האזהרה לידי החייב עצמו או לבן משפחה הגר עמו והנחזה להיות בן יותר מ- ‏18 שנים. את האזהרה ניתן למסור גם במהלך עיקול מיטלטלין שהוצאת נגדו במען בו את חושדת/יודעת שהוא נמצא.