התייחסות...

  • דחוף עיקול חשבון בנק
    אורלי | 25/05/2009 13:03

    בעלי עבר לפני שנתיים תאונת דרכים ופנה עצמאית לטיפול בבי"ח . לפני חודשיים קיבלנו מכתב רשום מעודך דין שהצטבר חוב לבי"ח ועלינו לשלם במיידי. בדקנו את העניין והסתבר שלבי"ח לא הגיע שום מסמך שבעלי הגיע אליהם כתוצאה מת"ד ולכן הוא צריך לשלם עבור הטיפול. מכתבי התראה הם שלחו לכתובת שרשומה במשרד הפנים אבל בפועל אנו לא גרים שם 5 שנים. משום מה את המכתב מעו"ד על תשלום מיידי הם הצליחו להגיע אלינו. בכל אופן בעלי פנה למשטרת ישראל המצאנו לבי"ח מסמך שאכן בעלי הגיע בעקבות ת"ד אך הם הספיקו לעקל לנו את החשבון בנק לפני 5 ימים. פנינו היום שוב לבי"ח ושם טענה הפקידה שעלינו לשלם 1000 שקל שכר טרחת עו"ד ורק אז יוסר העיקול. בבקשה אני צריכה ייעוץ דחוף. האם אין כאן עוגמת נפש וזלזול? האם לא יכלו להשיג אותנו בכתובת הנוכחית גם לפני זה? מה כדאי לעשות? תודה מראש אורלי

    • התייחסות...
      אביהו | 25/05/2009 13:55

      אל דאגה! תיגשי ללשכה ההוצאה לפועל עם... א. מסמך ממשרד הפנים שמוכיח שאתם גרים וגרתם מאז בכתובת הנוכחית ולא זאת אליה העבירו את הדואר. ב. אישור מהמשטרה שהייתה ת"ד באותו זמן והעובדה היאשבית החולים הסכים לבטל את הקרן למעט שכר טרחת עו"ד. תבקשי, {יותר נכון בעלך}, לבטל את העיקול וסגירת התיק הן מהסיבות הנ"ל והן מהעובדה שלא קיבלת כל הודעה כדין מהבית חולים בזמנו. תכתבו את כל מה שקרה ותציגו מסמכים. אפשר גם לפנות לבית החולים במכתב רשום ולבקש לבצע פעולה של מחיקת החוב בכדי שלא תתבעו אותם על טרדה ועגמת נפש. תחזרי ותכתבי לי מה נגמר. בהצלחה