ביצוע פסק דין לאחר תשלום לפי הסדר

  • בקשה ליעוץ בהוצאה לפועל
    יחיאל | 20/05/2009 12:28

    מבקש לדעת לאחר פסק דין שיחויבת לשלם , הגיע מכתב מעו"ד לתשלום הפסק דין. בשיחה עם אחת מהפקידות במשרד עו"ד סוכם על תשלום התביעה בלבד ללא הצמדה וריבית ב-12 תשלומים. לאחר התשלום הרביעי קיבלתי הודעה מהוצאה לפועל אזהרה לתשלום, טילפנתי לעו"ד המטפל ונאמר לי כי ההוצאה לפועל יצאה בטעות ולא להתייחס. כמו כן נשלח ממני מכתב לעו"ד בו מוסבר על ההסכם וכמו כן 4 תשלומים ששולמו . היום לאחר ששילמתי את כל הסכום וביקשתי את ביטול התיק , נאמר לי שתיק ההוצאה לפועל עדיין פתוח וקיים בו חוב של ריבית והצמדה. ויחד עם זאת משרד עו"ד מכחיש את ההסכם ביננו היות ואין חתימה על ההסכם . כיצד עלי לנהוג , וכמו כן כיצד אפשר להגיע לראש ההוצאה לפועל על מנת לתת לו את הסבריי לביטול החוב. וכמו כן האם ניתן לתבוע ו/או להתלונן על העו"ד ?

    • ביצוע פסק דין לאחר תשלום לפי הסדר
      עו"ד שווץ איתן | 20/05/2009 18:02

      אם היה הסכם לפיו שילמת את החוב, תוכל לתבוע את אכיפת ההסכם או לחילופין לטעון טענת פרעתי, בלשכת ההוצאה לפועל ולהוכיח את טענותיך ואת התשלומים ששילמת על חשבון פסק הדין.

      • יעוץ הוצאה לפועל
        יחיאל | 20/05/2009 21:24

        עו"ד שווץ איתן ראשית תודה. ה אם עלי לשלם להוצאה לפועל גם את הריבית וההצמדה , כפי שהעו"ד דורש , היות והוא מתנער מההסכם , או לבקש טענת פרעתי ולמחוק את תביעת ההוצאה לפועל?

        • להגיש "טענת פרעתי" ולפרטנאת הנסיבות כולל אסמכתאות  לת
          אביהו | 21/05/2009 09:04

          • יעוץ
            יחיאל | 21/05/2009 10:01

            אביהו תודה